________

LOADING

Om os | Danmark | topgrass.dk for pros

Hvem er vi

Vi tilbyder Tarketts Easyturf kollektion i Danmark: Kunstgræs til dekorative formål og anlægning.

 

Grundlæggerne af toppgrass.dk har en solid baggrund på det europæiske marked for kunstgræs, særligt i forhold til plæneanlæg i boligkvarterer og kommercielle områder. Vi har mere end 15 års erfaring, og har foretaget tusindvis af installationer over hele Europa.

 

toppgrass.dk sigter mod at blive førstevalget blandt boligejere, anlægsgartnere, arkitekter, rådhuse, kommuner, entreprenører, børnehaver og legepladser overalt i Danmark.    

 

Vores produkter er af europæisk oprindelse, og certificeret med CE-mærkningen.

=

Med en bred vifte af afdelinger og virksomheder leverer Tarkett-gruppen gulvbelægning til mange forskellige erhvervssektorer verden over, herunder sportsindustrien samt bolig- og erhvervsområder.

Tarkett har hovedkvarter i Paris og tæller mere end 12.000 medarbejdere på verdensplan. Gruppens årsomsætning er på 2,3 milliarder euro. Med mere end 130 års erfaring i fremstilling af sikre, bæredygtige og inspirerende produkter er Tarkett førende i verden inden for løsninger til guldbelægning. 

Fieldturf er Tarkett Sports afdeling for kunstgræs og anses som en af de førende kunstgræsproducenter på verdensplan.

 

Fieldturf har med mere end 7.000 installationer af kunstgræs til sportsarealer rundt om i verden og 20.000 kunstgræsinstallationer i Europa og USA brugt sin erfaring til at designe og udvikle en innovativ produktserie til både private formål og større anlægsprojekter, som alle fremstår naturligt og føles som

ægte græs:

 

Tarketts Easyturf kollektion

(tufting og overfladebehandling finder sted på fabrik i Frankrig)

 

Med beliggenhed i Tyskland er MET-fabriksanlægget en fuldt integreret enhed, der er banebrydende i forhold til design og produktion af monofilament-kunstgræs til anlæg af forskellig art, og alle med de bedste resultater og den længste levetid.

 

MET går tilbage til 1988 med automatiseringen af fiber ekstruderingsanlæg. Med henblik på at udvikle de mest innovative teknologier til fremstilling af kunstgræsfibre, opkøbes MET i 2010 af Fieldturf, som er en del af Tarkett Sports selskabet og verdens førende virksomhed inden for belægninger til sportsarealer og kunstgræsproducent.

 

 

=

Fra Tyskland til Frankrig til Danmark.

+

© 2019 Kunstgræs i Danmark | topgrass.dk

 

Fix Effect IVS er ejere af topgrass.dk

Automatikvej 1, 2860 Søborg, Danmark

Privat Politik    |    Vilkår og betingelser   |   Garanti   |   Sitemap   |   Levering i hele Danmark   |  Kontakt

 
contact@topgrass.dk

+45 50 65 86 75

CVR No: 39543125 | VAT: DK39543125